Indoor Comedy Night

WE’RE BACK!

Na het daverende succes van de Outdoor Comedy Night afgelopen juni, kon een vervolg natuurlijk niet uitblijven en gaan we dit dus op zondag 24 februari nog eens dunnetjes overdoen, met een Indoor Comedy Night bij Stads- & Terrascafé Pronk.

Wij hebben weer vier geweldige stand-up comedians weten te vinden. Niemand minder dan Jurg van Ginke als onze MC (schrijversteam van The Roast of Gordon op Comedy Central),
Hassan el Rahaul (winnaar van de publieksprijs op het Griffioen/Zuidpleinfestival), Ronald Smink (Winnaar Groninger Studenten Cabaret Festival) en onze headliner van de avond, Vincent Geers (vaste speler van het Comedy Café Amsterdam).

Voor deze avond zijn er kaarten beschikbaar op de eerste, tweede en derde rang. Vanaf elke rang zijn de comedians uiteraard even goed te horen, maar de eerste rang garandeert wel een plek dichtbij het podium.

Wil jij aanwezig zijn bij deze avond vol comedy, aangevuld met heerlijke hapjes en drankjes en de uitstekende service van Pronk? Verzeker jezelf dan nu alvast van een plek en koop hier je kaarten:
https://www.ticketkantoor.nl/shop/comedypronk2019

Ook deze keer gaat een deel van de opbrengst weer naar Stichting CliniClowns.