PRONK met O U T D O O R – C O M E D Y – N I G H T

Een lach op iemands gezicht toveren, is toch het mooiste wat er is. Precies daarom introduceert Stads- & Terrascafé Pronk op woensdag 6 juni haar allereerste Outdoor Comedy Night. Dit wordt georganiseerd door 4 studenten van de Hanzehogeschool die de minor Eventmanagement volgen.

Op ons volledig verwarmde terras zullen stand-up comedians Tom Sligting (headliner van de avond), Daan van der Hoeven (winnaar Groninger Studenten Cabaret Festival), Wouter Monden (presentator) en Ronald Smink (winnaar Groninger Studenten Cabaret Festival, Comedyhuis) jou een onvergetelijke avond bezorgen.
Mooi om te weten: Een deel van de opbrengst van deze avond komt ten goede aan Stichting CliniClowns.

Aanvang
De inloop is vanaf 20:15 uur en om 21:00 uur zal het spektakel beginnen. Rond 23:00 uur zullen de optredens afgelopen zijn. Na afloop kun je onder het genot van een drankje nog even nagenieten van deze geweldige ervaring.

Tickets
Avondticket: Een single ticket voor de Outdoor Comedy Night. Ruim twee uur lachen, gieren en brullen!

Combiticket: Begin je avond goed met een heerlijk driegangendiner en geniet aansluitend van de Outdoor Comedy Night. Het diner start om 18:00 uur.

Wil jij nou ook heel graag aanwezig zijn bij deze allereerste editie van de Outdoor Comedy Night? Wacht dan niet te lang, want het aantal beschikbare tickets is beperkt!
Voor tickets en meer informatie: https://www.ticketkantoor.nl/shop/pronk