VACATURE ALERT: BEN JIJ DE PEPER DIE WE ZOEKEN OM ONS TEAM VERDER OP SMAAK TE BRENGEN?

Vacature kok

Ben jij gepassioneerd over koken en klaar om leiding te nemen in een bruisende keuken? Wil jij deel uitmaken van het meest gezellige stads- en terrascafé in Groningen? Bij Pronk, waar gastvrijheid en teamwork de sleutel zijn tot succes, zoeken we een getalenteerde zelfstandig werkend kok om ons team te versterken!

Als zelfstandig werkend kok bij Pronk ben jij een cruciale speler in het creëren van culinaire hoogstandjes en het bieden van een onvergetelijke smaakbeleving voor onze gasten. Jouw passie voor koken is aanstekelijk en jouw creativiteit tilt onze menu’s naar een hoger niveau! We zijn per direct op zoek naar een enthousiaste kandidaat die ons team komt versterken.

JOUW ROL:

·      Als zelfstandig werkend kok ben je medeverantwoordelijk voor de dagelijkse gang van zaken in de keuken, waarbij je nauw samenwerkt met de sous-chef en het verdere keukenteam.

·      Je bereidt met liefde en vakmanschap gerechten tijdens lunch, diner en borrel, waarbij je streven naar kwaliteit en consistentie voorop staat.

·      Met jouw ervaring en expertise geef je leiding aan een team van keukenmedewerkers, waarbij je een positieve werksfeer en teamwork stimuleert.

·      Je bent verantwoordelijk voor het waarborgen van hygiëne- en veiligheidsnormen in de keuken, en draagt zorg voor een efficiënte werkomgeving.

·      Tijdens piekmomenten in de keuken behoud je moeiteloos het overzicht en stuur je het team aan met een professionele en positieve instelling.

·      Je denkt proactief mee over menu-ontwikkeling, kostenbeheersing en operationele verbeteringen in de keuken.

WAAR WIJ MEE PRONKEN…

·      Een uitdagende functie voor 38 uur per week, met flexibele werktijden en de mogelijkheid om je fulltime in te zetten.

·      Een gezellige werkomgeving met niet 1… maar 2 keukens!

·      Een marktconform salaris, passend bij jouw ervaring en kwalificaties.

·      Een hecht team waarin samenwerking en plezier centraal staan, met na het werk vaak nog even een borrel voor de teamgeest;

·      Jouw inzet wordt beloond met aantrekkelijke fooien en andere extra’s, waaronder Pronk korting, een jaarlijks personeelsfeest en een kerstcadeau.

KLAAR VOOR DEZE NIEUWE UITDAGING ALS ZELFSTANDIG WERKEND KOK?

Als deze rol jou aanspreekt, dan nodigen wij je van harte uit om te solliciteren! Ken je iemand die perfect zou passen binnen ons team? Stuur deze vacature gerust door. 

Soort dienstverband: Per direct, 38 uur per week

Solliciteer met je CV en motivatie door een e-mail te sturen naar info@stadscafepronk.nl

Graag tot snel!

Team Pronk