Vier Pasen bij Pronk, dat is pas écht eieren voor je geld…

Pasen bij Pronk

Terwijl de lentezon zich schuchter laat zien en de vogels hun beste aria’s ten gehore brengen, organiseren we bij Pronk maandag 1 april (2e paasdag) een leuke paasactie voor jong en oud!

We organiseren namelijk een heuse paaseieren zoektocht! Ons team verstopt maar liefst 300 paaseitjes over het terras en binnen in het café. Hiermee nodigen we zowel jonge, als oudere gasten uit om zich te wagen aan de gezellige zoektocht. Per gast mogen er maximaal 10 eieren gezocht worden, dus kom op tijd en reserveer een tafeltje! 

Daarnaast kun je als restaurantgast ook nog eens kans maken op een Pronk cadeaubon ter waarde van € 30,00… Op de bar staat namelijk een grote pot gevuld met nóg meer paaseitjes! Waag een gok door het aantal eieren te raden en je schatting en mailadres achter te laten op een kassabon naast de pot. De winnaar wordt diezelfde week bekendgemaakt.

Naast deze ludieke paasactie, staat het komende weekend bij ons in het teken van het openen van ons zomerterras. In onze fijne, verscholen binnentuin, hartje stad, staan de bloemetjes weer buiten en zijn er, zonder wintertent, weer genoeg plekken te vinden in de zon! 

Zien we je daar?

Pssst: wist je dat we bij Pronk 9 van de 10 keer ook een tafeltje voor je op het terras kunnen reserveren? Ideaal voor je eerstvolgende terras sessie!